Ecopest Expert

SERVICII DEZINFECTIE CORONAVIRUS - Covid-19

Servicii dezinfectie COVID-19

Va oferim servicii complete si personalizate de dezinfectie prin pulverizare si nebulizare impotriva noului Coronavirus COVID-19. personalizate in functie de frecventa lucrarilor, servicii prin pulverizare si nebulizare.

Serviciile de dezinfectie sunt personalizate in functie de frecventa lucrarilor, iar preturile variaza intre 0.2 – 0.6 ron / mc | exclusive tva – per trecere.

Ne deplasam in judetele Vaslui, Neamt, Suceava, Bacau, Botosani si Iasi pentru serviciile de dezinfectie pentru noul Coronavirus SARS-COV-2

CORONAVIRUS

COVID-19 este boala cauzata de noul coronavirus, un virus apărut în China în decembrie 2019.

Simptomele COVID-19 includ tuse, febra sau frisoane, dificultati de respiratie, dureri musculare, dureri in gat, pierderea gustului sau a mirosului, diaree, cefalee, oboseala, greata sau vărsături, curgere a nasului. Infectia cu virusul COVID-19 poate fi severa si in unele cazuri poate cauza moartea.

Nu exista incă un vaccin impotriva coronavirusului. Prevenirea implica o igiena foarte riguroasa: spalarea frecventa a mainilor, tuse în cot sau batista, dezinfectii dese ale suprafetelor si distantare fizica.

Venim in sprijinul persoanelor fizice si juridice prin serviciile de dezinfectie impotriva virusului COVID-19 – dezinfectiile regulate ale incaperilor si suprafetelor des atinse de persoane au un rol major in reducerea raspandirii virusului si in scaderea numarului de infectari.

De asemenea, prin actiunile de dezinfectie veti proteja sanatatea angajatilor si veti putea asigura buna functionare a companiei indeplinind in acelasi timp si cadrul legislativ in vigoare.

SOLUTII FOLOSITE PENTRU DEZINFECTIE

Toate solutiile folosite de SC ECOPEST EXPERT SRL sunt autorizate conform legislatiei in vigoare si sunt eficiente impotriva Coronavirus, conform precizarilor si indicatiilor producatorilor.

Produsul este autorizat pentru (controlul) dezinfectiei:

Scroll to Top