Ecopest Expert

Servicii DDD Iasi – Deratizare, Dezinsectie, Dezinfectie Iasi

Servicii DDD Iasi – Deratizare, Dezinsectie, Dezinfectie Iasi (vezi lista preturi servicii ddd)

Echipa noastra te scapa de orice daunator si te asiguram ca produsele si echipamentele profesionale pe care le utilizam sunt solutia perfecta pentru activitatile de servicii DDD Iasi. Apeleaza cu incredere la noi – ne adresam atat persoanelor fizice cat si celor juridice.

servicii ddd iasi
Servicii DDD Iasi

DE CE SA ALEGI SERVICIILE ECOPEST EXPERT?

dezinfectie iasi
dezinsectie iasi
deratizare iasi

In cei 5 ani de activitate am dobandit peste 3,000 clienti multumiti care apeleaza regulat la serviciile noastre in zona de Nord-Est a tarii.

Servicii DDD Iasi

CONTEAZA PE NOI​!

Echipa ECOPEST EXPERT isi desfasoara activitatea de Servicii DDD Iasi.

Oferim interventii rapide pentru combaterea daunatorilor ce au efecte optime si remanente in timp pentru daunatori comuni de depozite, hale, magazine, spatii comerciale, gradinite, scoli, bar restaurante, fastfood-uri etc.

Daca considerati ca aveti nevoie de servicii DDD Iasi, suntem aici pentru a va ajuta. Punem la dispozitia potentialilor nostrii clienti contracte pe temen scurt, mediu si lung in functie de cerinte si buget. Eficienta maxima. Costuri minime. Satisfactie garantata pentru toti clientii nostrii din Iasi!

Servicii Deratizare, Dezinfectie si Desinsenctie Iasi

Serviciile de deratizare in Iasi presupun un set de masuri aplicate de o firma specializata cu scopul de a reduce substantial populatia de rozatoare dintr-o anumita zona, incapere sau locatie.

Populatia de rozatoare (soareci si sobolani) trebuie mentinuta la un nivel numeric redus deoarece au un rol economic daunator, dar sunt si o amenintare in privinta raspandirii anumitor boli deosebit de grave.

Serviciile de dezinsectie in Iasi sunt proceduri prin care se previne sau combate invazia de insecte dăunătoare. De multe ori aceste daunatoare sunt purtatoare de germeni patogeni, iar eliminarea lor in timp util este foarte importanta.

Prin intermediul insectelor se pot transmite numeroase boli grave precum febra galbenă, malaria sau meningita si altele.

Serviciile de dezinfectie in Iasi presupun operațiuni de preventie si combatere a unor boli infecțioase si usor transmisibile la om si animale, urmărindu-se distrugerea germenilor patogeni de pe suprafețele supuse acestei operațiuni. 

Dezinfectia previne si combate raspandirea in masa a bolilor transmisibile, aceasta fiind una dintre cele mai importante operatii din complexul masurilor ce trebuiesc luate in considerare atunci cand sunt contractate serviciile de dezinfectie.

servicii de dezinsectie deratizare dezinfectie iasi
Servicii de dezinsectie deratizare dezinfectie iasi

Servicii deratizare Iasi

Oferim servicii complete de deratizare in judetul Iasi pentru orice suprafata, spatii rezidentiale, comerciale sau industriale.

Obiectivul nostru este acela de a extermina definitiv rozatoarele, iar pentru asta folosim cele mai recente si performante tehnologii din domeniul acesta. Toate acestea se intampla cu analizarea prealabila a domeniului de activitate in care actionam, a spatiului si bineinteles, cu respectarea tuturor normelor in vigoare.

Ne adaptam procesul de lucru la fiecare situatie in parte, deoarece stim ca nevoile fiecarui client difera.

Combaterea rozatoarelor trebuie efectuata pe tot parcursul anului si cu o intensitate mai mare primavara si toamna. Deratizarea se impune in special in locatiile si in spatiile care ofera conditii benefice de dezvoltare. Printre acestea, amintim: subsolurile, retelele de canalizare, unitatile de productie alimentara si farmaceutica, depozitele alimentare, zonele de depozitare a deseurilor etc.

Servicii desinsectie Iasi

Oferim servicii complete de dezinsectie in judetul Iasi pentru orice suprafata, spatii rezidentiale, comerciale sau industriale.

Dezinsectia impotriva insectelor precum gandacii, puricii, plosnitele trebuie efectuata pe tot parcursul anului. Pe de alta parte, dezinsectia impotriva insectelor zburatoare este recomandat sa se efectueze chiar din luna martie si pana in toamna, in luna noiembrie.

Executia lucrarilor de dezinsectie se efectueaza cu ajutorul unor echipamente si substante speciale. Substantele utilizate nu sunt toxice pentru oameni sau animale, iar intreg procesul se desfasoara in deplina siguranta. Conteaza pe noi pentru actiuni de dezinsectie bucatarie, dezinsectie dormitor, dezinsectie baie, dezinsectie restaurant, dezinsectie gradinita, dezinsectie curte, dezinsectie spitale, dezinsectie spatii comerciale, dezinsectie spatii de birouri etc.

Servicii dezinfectie Iasi

Oferim servicii complete de dezinfectie in judetul Iasi pentru orice suprafata, spatii rezidentiale, comerciale sau industriale.

Metodele de aplicare depind de conformatia încaperilor, precum si de utilitatea acestora. Principalele metode de dezinfectie aplicate de noi sunt: pulverizarea, nebulizarea ( „ceata rece” ), termonebulizarea ( „ceata calda” ).

In functie de caracteristicile spatiului, dar si de alte detalii, vom alege una dintre aceste metode pentru procesul de dezinfectie al spatiului. 

Serviciul de dezinfectie va ofera un mediu curat si igienizat, proces realizat cu ajutorul personalului specializat si a tehnologiilor inovative pe care le utilizam.

DDD Iasi

CONTACTEAZA-NE

Telefon: 0743 386 515
E-mail: office@ecopestexpert.ro​

PROGRAM FUNCTIONARE
Luni – Duminica – 8:00 – 18:00​

Viziteaza site-ul www.ecopestexpert.ro
Urmareste-ne pe Facebook
Mai multe detalii despre Servicii DDD

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *