Ecopest Expert

Dezinsectie

Servicii de Dezinsectie Iasi, Bacau, Suceava, Botosani, Neamt, Vaslui (vezi lista preturi, aici)

Pentru dezinsectie sunt utilizate insecticide 100% eficiente din grupa III-IV, autorizate de ministerul sanatatii din Romania. Întampinam nevoia dumneavoastra de a preveni efectele nocive pe care acestea le pot provoca, punandu-va la dispozitie personal avizat, care opereaza folosind substante moderne aprobate de Ministerul Sanatatii, in concordanta cu standardele internationale.

dezinsectie
Dezinsectie

DE CE SA ALEGI SERVICIILE de Dezinsectie ECOPEST EXPERT?

  • Te scapam de rozatoare si alti daunatori prin metode si tehnici profesioniste si in cel mai scurt si eficient timp.
  • Evita pagubele economice pe care le-ar putea produce insectele – oferim servicii de dezinsectie eficiente si realizate cu grija. 

Dincolo de efectele pozitive, aceste substanțe pot deveni toxice dacă nu sunt utilizate corespunzător. După absorbția digestivă, aceste substanțe determină toxicitate sistemică, generală care poate determina chiar decesul persoanei. Echipa noastra este in masura sa va recomande solutii personalizate nevoilor dumneavoastra, in functie de specificul activitatii si tipul de daunatori.

dezinfectie
dezinsectie
deratizare

In cei 5 ani de activitate am dobandit peste 3,000 clienti multumiti care apeleaza regulat la serviciile noastre de dezinsectie in zona de Nord-Est a tarii.

CONTEAZA PE NOI​!

Echipa ECOPEST EXPERT isi desfasoara activitatea in judetele Vaslui, Iasi, Neamt, Botosani, Suceava si Bacau.

Misiunea noastra este de a furniza produsele adecvate pentru DEZINSECTIE concentrandu-ne atentia pe satisfacerea nevoilor clientului. Principalul si cel mai important motiv este: propria noastra sanatate. Este un procedeu de distrugere a parazitilor si animalelor purtatoare de boli, pe care nu le dorim pe langa casa noastra.

Dezinsectia este procedeul de combatere prin pulverizare de insecticide specifice cu ajutorul capcanelor mecanice a insectelor care constituie un pericol pentru sanatatea oamenilor, in conditiile in care acestea sunt purtatoare de vectori transmitatori de boli.

Oferim interventii rapide pentru combaterea daunatorilor ce au efecte optime si remanente in timp pentru daunatori comuni de depozite, hale, magazine, spatii comerciale, gradinite, scoli, bar restaurante, fastfood-uri etc.

Daca considerati ca aveti nevoie de serviciile noastre, suntem aici pentru a va ajuta. Punem la dispozitia potentialilor nostrii clienti contracte pe temen scurt, mediu si lung in functie de cerinte si buget. Eficienta maxima. Costuri minime. Satisfactie garantata.

Servicii Dezinsectie

Serviciile de dezinsectie presupun un set de masuri aplicate de o firma specializata cu scopul de a reduce substantial populatia de rozatoare dintr-o anumita zona, incapere sau locatie.

Populatia de rozatoare (soareci si sobolani) trebuie mentinuta la un nivel numeric redus deoarece au un rol economic daunator, dar sunt si o amenintare in privinta raspandirii anumitor boli deosebit de grave.

Pe langa pagubele materiale provocate, acestia constituie un deosebit pericol pentru sanatatea omului, fiind vectori de transmitere prin contaminare a unor maladii grave: leptospiroza, trichineloza, bruceloza, febra aftoasa, antraxul etc.

Gandacii de bucatarie pot reprezenta un adevarat pericol pentru sanatatea intregii familii, ei fiind purtatori ai unor bacterii ce pot cauza diverse afectiuni. Prin dezinsectie pot fi prevenite afectiuni ca tuberculoza, toxiinfectia alimentara, virozele, malaria, febra oftoasa, tifusul, afectiunile automate, ciuma, turolemia, variola, antraxul, pesta porcina. Unele artropode degaja un miros dezgustator care exercita o actiune suparatoare asupra omului, iar altele, in special acarienii din depozitele agroalimentare, produc afectiuni cutanate, iritatii ale mucoaselor oculare.

Contribuie efectiv la igienizarea adaposturilor de animale, a locuintelor, magaziilor din fermele zootehnice, la reducerea pagubelor importante pe care daunatorii le produc fondului de produse agroalimentare depozitate.

Cele mai cunoscute insecte daunatoare intalnite in Romania, indepartate prin dezinsectie, sunt gandacii de bucatarie, mustele, tantarii, moliile de haine, moliile de covoare, plosinitele de casa, pajanjenii de casa, puricii, greierii de casa, viespile, furnicile negre si rosii, care vehiculeaza si transmit boli infecto-contagioase si parazitare pentru om si animale (direct sau indirect) si produc pagube material prin consumul, degradarea si poluarea produselor agroalimentare, locuintelor, depozitelor, adaposturilor de animale, ambalajelor, etc.

Pret Dezinsectie Apartament Murgeni, deratizare si dezinsectie,
contract deratizare,
firma dezinsectie plosnite,
pret dezinsectie apartament,
deratizare,
dezinsectie,
dezinfectie,
dezinsecție,
deratizarea,
servicii dezinfectie,
deratizare gandaci,
dezinsectie plosnite,
dezinfectia,
Servicii Dezinsectie

Firma de Dezinsectie

Oferim servicii complete de dezinsectie in judetele Vaslui, Neamt, Suceava, Botosani, Bacau si Iasi pentru orice suprafata, spatii rezidentiale, comerciale sau industriale.

Oferim planuri complete de dezinsectie la cele mai bune rapoarte calitate / pret. Avem cele mai mici preturi pentru servicii de dezinsectie expuse intr-o maniera clara, fara sa existe alte costuri ascunse.

Termonebulizatorul, foggerul sau generatorul de ceata calda, dupa cum mai este cunoscut, este un echipament utilizat in special la tratamentele de dezinsectie, dar si la cele de dezinfectie.

Animalele de companie sunt in siguranta in timpul si dupa interventiile DDD (dezinsectii, deratizari, dezinfectie). EcoPestExpert va ofera interventii zilnice, lunare sau trimestriale, asa cum este prevazut in cadrul legal dupa fiecare situatie. Dupa acest interval, apartamentul se aeriseste, fara sa ramana nicio urma de miros.

Avem toate autorizatiile si certificarile necesare, fara exceptie, iar personalul de specialitate este perfect instruit. Serviciile noastre de dezinsectie actioneaza definitiv asupra unui spectru larg de insecte daunatoare: gandaci de bucatarie, gandaci de umezeala, muste, tantari, furnici, viespi, purici, plosnite, paduchi, paienjeni, molii, daunatori depozite, larve etc.

Metodele de aplicare depind de conformatia încaperilor, precum si de utilitatea acestora. Principalele metode de dezinsectie aplicate de noi sunt: pulverizarea, nebulizarea ( „ceata rece” ), termonebulizarea ( „ceata calda” ).

In functie de caracteristicile spatiului, dar si de alte detalii, vom alege una dintre aceste metode pentru procesul de dezinsectie al spatiului. 

Serviciul de dezinsectie va ofera un mediu curat si igienizat, proces realizat cu ajutorul personalului specializat si a tehnologiilor inovative pe care le utilizam.

CONTACTEAZA-NE

Telefon: 0743 386 515
E-mail: office@ecopestexpert.ro​

PROGRAM FUNCTIONARE
Luni – Duminica – 8:00 – 18:00​

Viziteaza site-ul www.ecopestexpert.ro
Urmareste-ne pe Facebook

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *