Ecopest Expert

Dezinfectie

Servicii de Dezinfectie Iasi, Bacau, Suceava, Botosani, Neamt, Vaslui (vezi lista preturi, aici)

Compania noastra va ofera servicii profesionale de dezinfectie, atat pentru suprafete exterioare, cat si pentru interioare de suprafete mari si mici. Aceasta procedura poate fi aplicata doar de catre o echipa DDD care sa fie calificata si autorizata in acest domeniu.

Folosim doar produse avizate de catre institutiile, atat interne cat si internationale. Pentru ca stim cat de important este sa intervenim rapid, serviciile noastre de deratizare se desfasoara in regim NON-STOP, in conformitate cu normele legale impuse de Ministerul Mediului, iar substantele pe care le utilizam nu sunt periculoase pentru oameni sau animale.

Metode de aplicare (ce depind de particularitatile obiectivului supus dezinfectiei): pulverizare grosiera, sub forma de ceata rece sau calda in regim ULV; nebulizare; stergere. Oferim posibilitatea clientilor de a alege interventii punctuale, dar si in regim de abonament si suntem de asemenea disponibili si in regim de interventie de urgenta, pe oricare din gama de servicii DDD. Compania noastra, cu o experienta de 5 ani in domeniu, va poate furniza servicii DDD profesionale, ce va vor scapa de problema soarecilor si sobolanilor.

dezinfectie
Dezinfectie

DE CE SA ALEGI SERVICIILE de Dezinfectie ECOPEST EXPERT?

In anumite situatii, toate obiectele care intra in contact cu omul bolnav trebuie dezinfectate: mobilier (pat, noptiere, etc), frigider, sistem de incalzire, carucioare, telefon, usi, ferestre, lenjerie, etc.

Dezinfectia elimina microbii si microorganismele si ofera protectia impotriva agentilor patogeni. Dezinfectia este procesul prin care se distrug majoritatea microorganismelor patogene (in proportie de 99,99%) de pe obiectele din mediul inert, cu exceptia sporilor bacterieni. Depunerea substantelor pe suprafata ce urmeaza a fi tratata se face cu utilaje performante prin ceata termica, ceata rece, sisteme de pulverizare L.V. Substantele se vor aplica printr-o pulverizare completa a tuturor ascunzisurilor, cat si a tuturor celorlalte locuri unde pot aparea insecte.

dezinfectie
dezinsectie
deratizare

In cei 5 ani de activitate am dobandit peste 3,000 clienti multumiti care apeleaza regulat la serviciile noastre de dezinsectie in zona de Nord-Est a tarii.

CONTEAZA PE NOI​!

Echipa ECOPEST EXPERT isi desfasoara activitatea in judetele Vaslui, Iasi, Neamt, Botosani, Suceava si Bacau.

Misiunea noastra este de a furniza produsele adecvate pentru DEZINFECTIE concentrandu-ne atentia pe satisfacerea nevoilor clientului. Principalul si cel mai important motiv este: propria noastra sanatate.

Din punct de vedere calitativ si cantitativ, dezinfectia are mai multe faze:

  • asigurarea reducerii numarului sau concentratiei de germeni sub o limita (infectanta);
  • anularea sau neutralizarea calitatilor agrasive ale acestora (inactivare);
  • distrugerea lor totala (sterilizarea).

Dezinfectia ca procedeu general reprezinta totalitatea metodelor şi mijloacelor folosite pentru distrugerea virusurilor, bacteriilor, ciupercilor şi elementelor parazitare patogene, condiţionat patogene şi saprofite din mediile vizate, în vederea asigurării şi menţinerii stării de sănătate şi igienei absolut necesare.

Oferim interventii rapide pentru combaterea daunatorilor ce au efecte optime si remanente in timp pentru daunatori comuni de depozite, hale, magazine, spatii comerciale, gradinite, scoli, bar restaurante, fastfood-uri etc.

Daca considerati ca aveti nevoie de serviciile noastre de dezinfectie, suntem aici pentru a va ajuta. Punem la dispozitia potentialilor nostrii clienti contracte pe temen scurt, mediu si lung in functie de cerinte si buget. Eficienta maxima. Costuri minime. Satisfactie garantata.

Servicii Dezinfectie

Serviciile de dezinfectie presupun un set de masuri aplicate de o firma specializata cu scopul de a reduce substantial microbii dintr-o anumita zona, incapere sau locatie.

Servicii D.D.D. Dezinfecție

Acum suntem la un nivel dublu faţă de nivelul comenzilor de dinainte de criză. Toate operatiunile de dezinfectie oferite de firma ECO Pest Expert se realizeaza cu substante insecticide avizate de Ministerul Sanatatii . Oferim profesionalism, calitate si promptitudine prin specialisti DDD calificati, utilaje specifice si substante de minima toxicitate. Personalul nostru a absolvit cursurile de DDD si sunt capabili sa analizeze situatia la fata locului. Avem experienta necesara in domeniul DDD pentru a va scapa de insecte, rozatoare sau bacterii.

Necesitatea, îngreunată de programul incărcat de la muncă, ne-a făcut în ultima vreme să cerem ajutorul firmelor competente în domeniul curățeniei. Cu ajutorul nostru, veti scapa cu siguranta de acesti microbi. Pentru a realiza operatiile de Dezinfectie la cele mai intalte standarde, toate produsele utilizate sunt avizate de Autoritatea Nationala Sanitar-Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor. Incercam intotdeauna sa stabilim cele mai corecte preturi pentru ca satisfactia dumneavoastra sa fie pe masura.

servicii dezinfectie
Servicii Dezinfectie

Firma de Dezinfectie

Oferim servicii complete de dezinfectie in judetele Vaslui, Neamt, Suceava, Botosani, Bacau si Iasi pentru orice suprafata, spatii rezidentiale, comerciale sau industriale.

Oferim planuri complete de dezinfectie la cele mai bune rapoarte calitate / pret. Avem cele mai mici preturi pentru servicii de dezinfectie expuse intr-o maniera clara, fara sa existe alte costuri ascunse.

Termonebulizatorul, foggerul sau generatorul de ceata calda, dupa cum mai este cunoscut, este un echipament utilizat in special la tratamentele de dezinfectie.

Animalele de companie sunt in siguranta in timpul si dupa interventiile DDD (dezinsectii, deratizari, dezinfectie). EcoPestExpert va ofera interventii zilnice, lunare sau trimestriale, asa cum este prevazut in cadrul legal dupa fiecare situatie. Dupa acest interval, apartamentul se aeriseste, fara sa ramana nicio urma de miros.

Avem toate autorizatiile si certificarile necesare, fara exceptie, iar personalul de specialitate este perfect instruit. Serviciile noastre de dezinfectie actioneaza definitiv asupra unui spectru larg de bacterii si microbi.

Metodele de aplicare depind de conformatia încaperilor, precum si de utilitatea acestora. Principalele metode de dezinsectie aplicate de noi sunt: pulverizarea, nebulizarea ( „ceata rece” ), termonebulizarea ( „ceata calda” ).

In functie de caracteristicile spatiului, dar si de alte detalii, vom alege una dintre aceste metode pentru procesul de dezinfectie al spatiului. 

Serviciul de dezinfectie va ofera un mediu curat si igienizat, proces realizat cu ajutorul personalului specializat si a tehnologiilor inovative pe care le utilizam.

CONTACTEAZA-NE

Telefon: 0743 386 515
E-mail: office@ecopestexpert.ro​

PROGRAM FUNCTIONARE
Luni – Duminica – 8:00 – 18:00​

Viziteaza site-ul www.ecopestexpert.ro
Urmareste-ne pe Facebook

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Scroll to Top