Ecopest Expert

Deratizare

Servicii de Deratizare Iasi, Bacau, Suceava, Botosani, Neamt, Vaslui (vezi lista preturi, aici)

Compania noastra va ofera servicii profesionale de deratizare, atat pentru suprafete exterioare, cat si pentru interioare de suprafete mari si mici. Aceasta procedura poate fi aplicata doar de catre o echipa DDD care sa fie calificata si autorizata in acest domeniu.

NON-STOP lucrari de Deratizare pentru unitati sanitare (spitale, clinici, cabinete medicale private sau de stat, unitati de recuperare si de tratament, spatii comerciale sau hale, banci si societati de leasing, baruri, cinematografe sau sali de spectacol, deratizare vile, case sau apartamente, deratizare scoli si gradinite, dezinfectie birouri, deratizare blocuri, parcuri, curti interioare sau gradini, etc.

Acesta se poate realiza in numeroase multe spatii publice: scoli, gradinite, hoteluri, restaurante, depozite, birouri, policlinici, ferme agricole, institutii publice, cabinete medicale, mijloace de transport etc.

Deratizarea reprezinta un complex de masuri aplicate de toti factorii interesati pentru reducerea substantiala a populatiei de rozatoare(soareci, sobolani) si mentinerii acestora la un nivel numeric redus. Pentru procedura de deratizare se utilizeaza dezinfectant pentru suprafete, de nivel mediu, prin pulverizare. Nebulizarea – sau „ceata rece” – aceasta metoda are la baza ca si solvent apa si se mai numeste pulverizare ULV (ultra low volume).

dezinfectie
Dezinfectie

DE CE SA ALEGI SERVICIILE de Deratizare ECOPEST EXPERT?

Noi îți venim în ajutor, cu soluții perfecte pentru a îndepărta dăunătorii. De aceea venim în întâmpinarea dumneavoastră cu oferte de preț competitive, soluții profesionale, seriozitate și profesionalism. Ca experți în deratizare, ECO Pest Expert lucrează îndeaproape cu clienții pentru a înțelege ce zone necesită servicii de deratizare și pentru ce perioadă.

Servicii pentru zone industriale și suprafețe mari. Acest tip de control poate avea mai multe forme și se poate ocupa în același timp de mai multe categorii de insecte, dar și de rozătoare. Stațiile de deratizare ecologică au costuri variabile în funcție de volum și manopera necesară instalării. Ele variază de la simpla instalare a unor stații de deratizare, care sunt fie capcane fie obiecte care elimină chimicale care reduc infestarea, până la intervenția mecanică pentru prinderea animalelor și stocarea lor în siguranță, departe de proprietatea dumneavoastră.

dezinfectie
dezinsectie
deratizare

In cei 5 ani de activitate am dobandit peste 3,000 clienti multumiti care apeleaza regulat la serviciile noastre de dezinsectie in zona de Nord-Est a tarii.

CONTEAZA PE NOI​!

Echipa ECOPEST EXPERT isi desfasoara activitatea in judetele Vaslui, Iasi, Neamt, Botosani, Suceava si Bacau.

Misiunea noastra este de a furniza produsele adecvate pentru DERATIZARE concentrandu-ne atentia pe satisfacerea nevoilor clientului. Principalul si cel mai important motiv este: propria noastra sanatate.

In mediul urban, acolo unde rozatoarele se adapteaza cu mare usurinta se impune efectuarea permanenta de deratizari, mai ales in spatiile ce le ofera conditii prielnice de dezvoltare, cum ar fi:

  • subsolurile tehnice ale cladirilor,
  • retelele de canalizare,
  • depozitele alimentare,
  • unitatile de productie alimentara sau farmaceutica,
  • zonele de depozitare a deseurilor s.a.

Nu ignorati importanta unor servicii DDD care sa va mentina spatiile curate si igienizate, mai ales in conditiile actuale de trai! Compania noastra, cu o experienta de 5 ani in domeniu, va poate furniza servicii DDD profesionale, ce va vor scapa de problema soarecilor si sobolanilor.

Misiunea noastra este de a furniza produsele adecvate pentru DERATIZARE concentrandu-ne atentia pe satisfacerea nevoilor clientului. In tara noastra se poate intalni un numar mare de rozatoare, grupate in sase familii, cu peste 35 de specii si subspecii, caracterizate prin insusiri de viata putin intalnite la alte animale, care explica rolul daunator sub aspect economic si al mentinerii si raspandirii unor boli deosebit de grave.

Aglomerarile urbane ofera o multitudine de “oportunitati” pentru proliferarea agentilor si vectorilor patogeni, de la virusi si bacterii la insecte si rozatoare, reziduuri alimentare, umiditate, spatii greu accesibile etc.

Oferim interventii rapide pentru combaterea daunatorilor ce au efecte optime si remanente in timp pentru daunatori comuni de depozite, hale, magazine, spatii comerciale, gradinite, scoli, bar restaurante, fastfood-uri etc.

Daca considerati ca aveti nevoie de serviciile noastre de dezinfectie, suntem aici pentru a va ajuta. Punem la dispozitia potentialilor nostrii clienti contracte pe temen scurt, mediu si lung in functie de cerinte si buget. Eficienta maxima. Costuri minime. Satisfactie garantata.

Servicii Deratizare

Serviciile de dezinfectie presupun un set de masuri aplicate de o firma specializata cu scopul de a reduce substantial microbii dintr-o anumita zona, incapere sau locatie.

Tratamente contra gandacilor și a altor insecte. Alte insecte daunatoare care sunt eliminate prin servicii deratizare sunt gandaci de bucatarie, gandaci de tutun, molii, musca de casa, musca de grajd, insecte produse alimentare sau insecte produse agricole si din hambare.

ECO Pest Expert pune foarte mare accent pe utilizarea de aparatura și substante de calitate precum și pe angajarea unui personal amabil, de încredere, descurcăreț și cu cea mai bună instruire din domeniu. ECO Pest Expert ofera servicii deratizare, sigure si de incredere. Personalul ECO Pest Expert este autorizat în acest sens conform legislatiei în vigoare la data începerii activităților.

servicii dezinfectie
Servicii Dezinfectie

Firma de Deratizare

Oferim servicii complete de deratizare in judetele Vaslui, Neamt, Suceava, Botosani, Bacau si Iasi pentru orice suprafata, spatii rezidentiale, comerciale sau industriale.

Oferim planuri complete de deratizare la cele mai bune rapoarte calitate / pret. Avem cele mai mici preturi pentru servicii de deratizare expuse intr-o maniera clara, fara sa existe alte costuri ascunse.

Termonebulizatorul, foggerul sau generatorul de ceata calda, dupa cum mai este cunoscut, este un echipament utilizat in special la tratamentele de deratizare.

Animalele de companie sunt in siguranta in timpul si dupa interventiile DDD (dezinsectii, deratizari, dezinfectie). EcoPestExpert va ofera interventii zilnice, lunare sau trimestriale, asa cum este prevazut in cadrul legal dupa fiecare situatie. Dupa acest interval, apartamentul se aeriseste, fara sa ramana nicio urma de miros.

Avem toate autorizatiile si certificarile necesare, fara exceptie, iar personalul de specialitate este perfect instruit. Serviciile noastre de deratizare actioneaza definitiv asupra unui spectru larg de rozatoare si daunatori.

Metodele de aplicare depind de conformatia încaperilor, precum si de utilitatea acestora. Principalele metode de dezinsectie aplicate de noi sunt: pulverizarea, nebulizarea ( „ceata rece” ), termonebulizarea ( „ceata calda” ).

In functie de caracteristicile spatiului, dar si de alte detalii, vom alege una dintre aceste metode pentru procesul de deratizare al spatiului. 

Serviciul de deratizare va ofera un mediu curat si igienizat, proces realizat cu ajutorul personalului specializat si a tehnologiilor inovative pe care le utilizam.

CONTACTEAZA-NE

Telefon: 0743 386 515
E-mail: office@ecopestexpert.ro​

PROGRAM FUNCTIONARE
Luni – Duminica – 8:00 – 18:00​

Viziteaza site-ul www.ecopestexpert.ro
Urmareste-ne pe Facebook

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Scroll to Top